LIPANJ JE MJESEC SLAVLJA

Osim Livakovića, ovog se vikenda oženio još jedan nogometaš: Bivši dinamovac Ante Ćorić pred oltar je odveo lijepu Saru

20.06.2022 u 10:50

Bionic
Reading

Dok je u Zadru trajalo vjenčanje Helene Matić i Dominika Livakovića, u Zagrebu se na vječnu ljubav zakleo i 25-godišnji Ante Ćorić, koji je dvije godine nakon što je zaprosio svoju djevojku Saru Prengu odlučio organizirati i veliko slavlje

U crkvi Svetog Jeronima, nedaleko maksimirskog stadiona gdje je svojedobno i igrao 25-godišnji Ante Ćorić, održano je crkveno vjenčanje bivšeg dinamovca koji je pred oltar odveo svoju dugogodišnju djevojku Saru Prenga. Nakon što su izrekli zavjete pred Bogom, novopečeni supružnici izašli su iz crkve gdje su ih dočekali njihova obitelj i prijatelji, koji su im priredili i bakljadu.

Nakon toga se bračni par Ćorić s uzvanicima uputio prema zagrebačkom hotelu Westin, gdje je slavlje trajalo do ranih jutarnjih sati, a za prvi ples par je odabrao pjesmu Jacquesa Houdeka 'Stotinama godina'.

  • +9
Ante Ćorić i Sara Prenga Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Za svoj dan iz snova Sara je odabrala elegantnu vjenčanicu sirena kroja s dugačkim šlepom i golim ramenima, odlučivši se za raspuštenu kosu. Par se zaručio prije dvije godine, a u vezi su još iz doba kada je Ćorić igrao za Dinamo.

Sara je inače prvostupnica političkih znanosti i magistra međunarodnih odnosa i nacionalne sigurnosti, dok je nogometaš trenutno igrač Rome na posudbi u Zürichu.