10. kolovoza

Pipsi i Letu štuke na tvrđavi sv. Mihovila

12.04.2024 u 10:05

Bionic
Reading

Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik // subota, 10. kolovoza 2024.

PipsChips&Videoclips i Letu štuke stižu na šibensku tvrđavu sv. Mihovila u subotu 10. kolovoza 2024. Fantastičan dupli koncert na najljepšoj dalmatinskoj pozornici na otvorenom predstavit će dva sjajna live benda.

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS - SSND (official video) Izvor: Društvene mreže

Kao jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti, veliki Pipsi odgojili su generacije fanova. I na ovaj susret donijet će dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere, te predstaviti jedan od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma ‘Vesna'. Od koncerta na stadionu Šalata o kojem se još uvijek priča, do rasprodane petodnevne rezidenture u klubu Sax, Pipsi su sjajan niz nastavili listama najboljih godišnjih izdanja s ‘Vesnom', čak pet Rock&Off nominacija i kao i onom za Porina u kategoriji Najboljeg rock albuma. U Šibenik dolaze pokazati zašto su koncertno jedan od najtraženijih bendova.

Izvor: Društvene mreže

Pridružuju im se Letu štuke, sarajevski bend predvođen Dinom Šaranom, jednim od najutjecajnijih pop rock autora ovih prostora. Ovaj bend već je s prvim albumom ‘Letu štuke', koji je dobio i remasterirano izdanje, stvorio hitove poput ‘Minimalizam', ‘Šutiš' i ‘Mjesto za dvoje'. Sljedeći albumi ‘Proteini i ugljikohidrati', ‘Brojevi računa' i novi ‘Topla voda', koji je uslijedio nakon sedam godina studijske tišine, potvrdili su njihov utjecaj, prepoznatljiv integritet i dozu kompleksnosti. Bend donosi svoje bezvremenske hitove i presjek karijere.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 15. travnja, po early bird cijeni od 17 eura. Ta cijena će vrijediti do 30. lipnja, a dan nakon, 1. srpnja, cijena ulaznice se penje na 20 eura. Na dan koncerta će za ulaznicu trebati izdvojiti 23 eura. Ulaznice su dostupne ​​u sustavu Eventima i na svim njihovim prodajnim mjestima.