VJENČANJE UMARA I NADE KAMANI

Pogledajte tko je sve bio na spektakularnom vjenčanju 36-godišnjeg milijardera

05.05.2024 u 18:13

Bionic
Reading

Da za 36-godišnjeg milijardera i osnivača brenda Pretty Little Thing, Umara Kamanija, novac ne predstavlja prepreku pokazalo se na njegovom danu iz snova. Baš kao što je trenutak kada je zaprosio manekenku Nadu Adelle ostavio sve bez riječi, isto je napravio i za vjenčanje, organiziravši četverodnevno slavlje na jugu Francuske

Na jugu Francuske u čak četiri dana održano je grandiozno vjenčanje osnivača brenda Pretty Little Thing, Umara Kamanija i manekenke Nade Adelle, za koji je potrošen iznos veći od 20 milijuna eura.

Slavlje je počelo u četvrtak, partyjem dobrodošlice za sve goste, u petak je održano vjenčanje s brojnim zvijezdama, potom u subotu bilo održano i tradicionalno indijsko vjenčanje, a sve će završiti danas opuštenim roštiljanjem.

Poznati na vjenčanju Umara i Nade Kamani Izvor: Profimedia / Autor: FG / Sipa Press / Profimedia

Da je Umar želio vjenčanje o kojem će se uistinu pričati govori i činjenica da su među uzvanicima bile i brojne poznate face, među kojima su bile manekenka Naomi Campbell i pjevačica Christina Milian, a sve su ih zabavljali Andrea Bocelli, kao i Mariah Carey, koja je samo zbog vjenčanja doputovala u Francusku.

  • +12
Vjenčanje Umara i Nade Kamani Izvor: Profimedia / Autor: German Larkin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Andrea Bocelli otpjevao je 'The Prayer' dok je lijepa Nada Adelle hodala prema oltaru, a emocije su bile vidljive i na sretnom mladoženji. 'To je trenutak o kojem svaka djevojčica sanja, ali ovo je zaista bila bajka. Vjenčanje s toliko stila, održano na takvoj lokaciji i udaja za muškarca iz snova', riječi su novopečene gospođe Kamani za arapsko izdanje Voguea, koji je dobio ekskluzivu na fotografije i njihovo vjenčanje.

Da će vjenčanje biti spektakularno moglo se zaključiti već nakon zaruka održanih 2021. godine. Tada je Umar Kamani iznajmio ni manje ni više nego opernu kuću u Monte Carlu koju je potom ispunio s 10 tisuća bijelih ruža i svijeća, a 25 glazbenika sviralo je pjesmu 'Beauty and the Beast'.