Lucien Laviscount

Riječi novog Shakirinog dečka mogle bi naljutiti Piquea: 'Ona je jedna od...'

06.05.2024 u 09:56

Bionic
Reading

Kada je zvijezda serije 'Emily u Parizu' dobio poziv da bude glavni junak spota pjesme Shakire i Cardi B, nije ni trenutak dvojio. Lucien Laviscount doputovao je poslovno u Miami, a nekoliko dana snimanja pretvorila su obično poslovno putovanje u nešto puno važnije...

I dok obožavatelji serije 'Emily u Parizu' uzbuđeno iščekuju hoće li Emily odabrati život uz Alfieja ili Gabriela, glumac koji u njoj glumi atraktivnog britanskog biznismena uistinu živi život nalik na filmski scenarij. Lucien Laviscount odnedavno je romantično povezan za Shakiru, za koju ima samo riječi hvale.

'Shakira je jedna od najnevjerojatnijih umjetnica koje su ikada krasile planet. Njezina predanost svom zanatu, svojim obožavateljima i ljubav prema životu doista su inspirativni. Ona je jedna od najljepših i najvrjednijih osoba koje sam ikada upoznao', rekao je Laviscount za Us Weekly.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

O njihovoj se romansi počelo šuškati u ožujku, a već u travnju bilo je potvrđeno da su glumac i pjevačica novi par u svijetu poznatih i slavnih.

Među njima je zaiskrilo tijekom snimanja spota za pjesmu 'Punteria', koju izvode Shakira i Cardi B, a glumac je sa Shakirom tom prilikom snimio nekoliko vrućih kadrova. Nedugo nakon što je spot izašao, njih su dvoje uočeni kako zajedno odlaze na večeru u New Yorku.

BLISTA NAKON PREKIDA

Nikad ljepša: Svi bruje o senzacionalnoj mini haljini koju je nosila Shakira

Pogledaj galeriju

Laviscount je prvi 'ozbiljniji partner' 47-godišnje glazbenice koja se vratila na scenu nakon bolnog prekida s nogometnom zvijezdom Gerardom Piquéom.

Nakon što se doznalo za izvanbračnu vezu bivše zvijezde Barcelone, Shakira je izdala nekoliko pjesama u kojima je opjevala svoju bol. Prvo je objavila hit 'Monotonia', zatim 'Te Felicito', a nakon toga 'Music Sessions vol.53' i 'TQG'. Nedavno je i objavila novi album naziva 'Las Mujeres Ya No Lloran' (Žene više ne plaču), a poruka naslova jasnog je značenja.

LATINO ZVIJEZDA

Shakira užarila atmosferu na Coachelli i iskoristila priliku da obznani veliku vijest

Pogledaj galeriju