PRERANO ZA METLIČIĆA?

Čitatelji žele Červara ili Smajlagića; Goluža već prekrižen!

03.02.2015 u 12:38

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija 'skliznula' je s popisa rukometnih velesila proteklih godina i više od 98 posto tportalovih čitatelja smatra da se treba dogoditi smjena na izborničkoj klupi

HRS čeka detaljniju analizu šestog mjesta osvojenog na SP-u u Katru nakon čega će odlučiti o eventualnoj smjeni izbornika Slavka Goluže. Da se pita anketirane čitatelje tportala ta smjena bila bi neupitna.

Na pitanje: Koji bi trener bio najbolje rješenje na klupi hrvatske rukometne reprezentacije u nastavku 'olimpijskog ciklusa'? od prvih otprilike 1300 čitatelja samo 1.68 posto odgovorilo je Slavko Goluža.

Najveći broj glasova malo više od trećine, dobio je kreator posljednjih hrvatskih zlata Lino Červar, dok je sa samo četiri posto glasova manje njegov nekadašnji pomoćnik Irfan Smajlagić. Listu trojice najboljih zatvara slavni kapetan Petar Metličić kojega bi već sada na klupi reprezentacije željelo vidjeti gotovo 20 posto ispitanih.


Noka Serdarušić dobio je deset posto glasova, Ivica Obrvan dvostruko manje, a na dnu poretka je - Slavko Goluža. Iako su ga naši čitatelji 'već prekrižili' Goluža sigurno nije jedini krivac za rezultatski pad, ali Hrvati su u rukometu do prije pet godina bili nezadovoljni i srebrima...

Anketa, prvi rezultati:

Lino Červar 34,43%
Irfan Smajlagić 30,82%
Petar Metličić 18,90%
Zvonimir Serdarušić 9,93%
Ivica Obrvan 4,64%
Slavko Goluža 1,68%

* ispod članka još uvijek možete ostaviti svoj glas u anketi

Od posljednjeg zlata prošlo je više od desetljeća