večer za zaborav

Evo kako je frapirani Mbappe reagirao i što je napravio nakon pitanja o Real Madridu!

08.05.2024 u 11:49

Bionic
Reading

Nakon poraza i ispadanja iz Lige prvaka, Kylain Mbappe nije želio odgovoriti na pitanje novinara za koga će navijati u drugom polufinalu te je ljutito otišao u svlačionicu

Paris Saint Germain - usprkos potrošenom bogatsvu na igrače - ispao je u polufinalu ovogodišnje Lige prvaka od strane Borussije Dortmund. I kod kuće, kao u prvoj utakmici, PSG je izgubio 1:0, no u uzvratu je moćna pariška momčad ipak izgledala puno bolje. Sreća je nekad presudni faktor te je svakako nedostajala Parižanima koji su pogodili okvir gola čak šest puta tijekom dva susreta.

Vjerojatno zadnja utakmica na Parku Prinčeva u Ligi prvaka za Mbappea, s obzirom na to da je na izlaznim vratima i praktički već u avionu za Madrid, završila je daleko od idealnog. Nakon utakmice preuzeo je odgovornost za neuspjeh njegove momčadi i izjavio sljedeće:

'Pokušao sam pomoći svojoj momčadi najbolje što sam mogao, ali nisam učinio dovoljno. Prvi koji je večeras trebao zabiti sam ja! Takav je život i moramo ići dalje, ja i momčad.', rekao je Mbappe.

Nakon toga uslijedilo je pitanje novinara koje se Mbappeu nikako nije svidjelo. Za koga će navijati u drugom polufinalu između Bayerna i Real Madrida? Mbappe je samo okrenuo očima i ljutito nastavio u smjeru svlačionice. Video na na X platformi objavila kuća Movistar Plus+. Evo kako je to izgledalo.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Arenasport/YouTube
  • +19
PSG - Borussia Dortmund, polufinale Lige prvaka (7.5.2024.) Izvor: EPA / Autor: YOAN VALAT