sad je valjda sve jasno

Luka Modrić je glavna tema hitnog sastanka kojeg je sazvao predsjednik Real Madrida

10.05.2024 u 06:29

Bionic
Reading

Real Madrid je izborio finale Lige prvaka i osvojio španjolsko prvenstvo pa se Carlo Ancelotti nakon slavlja protiv Bayerna ohrabrio. Predsjedniku Florentinu Perezu otvoreno je u lice rekao što od njega očekuje, a glavna je tema bio naš Luka Modrić

Španjolski mediji bliski Real Madridu tvrde kako je Carlo Ancelotti, nakon što je u srijedu navečer odigrana utakmica između Real Madrida i Bayerna, bio više nego jasan kada su u pitanju Luka Modrić, ali i Toni Kroos.

Naime, proslavljeni talijanski strateg sad je, nakon plasmana u finale Lige prvaka i osvojenog španjolskog prvenstva, otvoreno kazao kako želi da Luka Modrić, ali i Toni Kroos, ostanu u Madridu i sljedeće sezone jer svojim iskustvom donose dodatnu sigurnos i mir u momčad Reala.

Ancelotti je navodno tu svoju odluku nakon pobjede protiv Bayerna otvoreno rekao prvom čovjeku Real Madrida, predsjedniku 'kraljeva' Florentinu Perezu koji naravno ima zadnju riječ kada se radi o takvim odlukama.

Izvor: Društvene mreže / Autor: ArenaSport

Španjolski mediji navode kako je Florentino Perez ozbiljno shvatio Ancelottijeve zahtjeve, te sazvao hitan sastanak s Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom. Nakon tih razgovora će i službeno biti poznata njihova budućnost u redovima Reala.

Marca navodi kako Perez nakon svega ne bi smio imati nikakvih dilema...

'Luka Modrić je vječan. Na njegovoj osobnoj iskaznici piše 38 godina, ali to je nepravedan podatak prema igraču koji, unatoč nezasluženo maloj Ancelottijevoj minutaži, nastavlja pokazivati svu raskoš talenta. Hrvat je tip lidera od kojega svi trebaju učiti', piše Marca uz napomenu da je Modrić do sada više puta u svojim medijskim istupima jasno potvrdio kako bi karijeru želio završiti u Madridu:

'Madridska desetka ne umara se širiti svoju legendu. Luka Modrić definitivno želi nastaviti igrati i uživati u nogometu, pomagati svojim suigračima u Realu.'

  • +13
Real Madrid - Bayern, polufinale Lige prvaka (8.5.2024.) Izvor: EPA / Autor: J.J. Guillen