SPEKTAKL U BEOGRADU

Počeo Futsal EURO: Pola golova zabili igrači Nacionala!

02.02.2016 u 21:39

Bionic
Reading

Na otvaranju Europskog prvenstva u futsalu reprezentacija Srbije je u dvoboju skupine A u Beogradu pred 11,000 gledatelja pobijedila Sloveniju 5:1

Bila je to rekordna posjeta na nekoj utakmici grupne faze natjecanja na europskim futsal prvenstvima, te četvrta najveća na svim natjecanjima.

Slovenija je povela u trećoj minuti golom igrača zagrebačkog Nacionala Igora Osredkara, no i domaćin je imao svog aduta iz redova hrvatskog prvaka... Srbija je izjednačila golom Slobodana Janjića (14), a u vodstvo ju je doveo najbolji strijelac hrvatske lige Mladen Kocić početkom nastavka. Rajčević je povisio u 26., a Kocić riješio dileme u 30. minuti. Pršić je zabio za konačnih 5:1, a pola golova zabili su igrači Nacionala.

Početni udarac izveo je bivši srpski reprezentativac i igrač Intera i Lazija Dejan Stanković, koji je ambasador EP-a. U skupini A još je i Portugal.

Na EP-u u futsalu nastupit će i hrvatska reprezentacija koju u dvoboju prvog kola C skupine u petak očekuje susret protiv Kazahstana, a dva dana kasnije i susret protiv Rusije. Prve dvije momčadi iz svake skupine proći će u četvrtfinale.

Drugi Kocićev gol riješio je pitanje pobjednika