Studio HNL

Toplak kratko i jasno sve rekao o Dinamu, ali i igri Rijeke: Nevjerojatna utakmica!

06.05.2024 u 08:44

Bionic
Reading

U emisiji Studio HNL, prikazanoj na kanalu MAXSporta, u fokusu je bio derbi kola SuperSport HNL-a između Rijeke i Dinama (1:2)

Dinamo je do 75. minute gubio na Rujevici 1:0, a onda je uslijedio preokret. Golovima Petkovića i Hoxe Modri su upisali pobjedu 2:1 koja im je praktički osigurala naslov prvaka.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Nakon utakmice, u emisiji Studio HNL bilo je zanimljivo čuti oba trenera, ali i glave aktere utakmice.

A kratko i jasno sve je za MAXSport rekao stručni komentator Samir Toplak, hrvatski trener koji je puno toga prošao u karijeri.

VIDEO sažetak derbija pogledajte u prilogu:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

U društvu voditeljice Valentine Miletić, u studio koji je bio postavljen uz teren na Rujevici nedaleko prostora gdje su bili Bad Blu Boysi, Toplak je na konstataciju da 'Dinamo sada na korak od novog naslova' rekao:

'Nevjerojatan derbi i nevjerojatna utakmica. Nogomet je opet pokazao da je jedan od rijetkih sportova u kojem ne pobjeđuje bolji, nego onaj koji zabije gol više. Rijeka je izdominirala čitavu utakmicu, bila je bolja, a Dinamo je na svoje iskustvo i kvalitetu riješio utakmicu na nevjerojatan način i tako napravio ogroman korak prema osvajanju prvenstva. 'Dinamo je pobjednički klub, Dinamo je ekipa koja te kazni na svaki mogući način.', kazao je za MAXSport Toplak.

Na pitanje voditeljice Valentine Miletić je li Dinamo ovime osigurao titulu, jer ima četiri boda više, rekao je:

'Mislim da je to nedostižno, obzirom na raspored. Dinamo je po meni 99% prvak! Ova utakmica mu je vjetar u leđa', dodao je Toplak.

Cijelu emisiju Studio HNL pogledajte u prilogu:

Studio HNL 33. kolo Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel