SuperSport HNL

U momčadi kola na vrhu je tinejdžer kojeg žele velikani, a ovaj detalj je iznenađenje

06.05.2024 u 11:14

Bionic
Reading

Objavljena je najbolja momčad 33. kola SuperSport HNL-a koje je obilježio derbi između Rijeke i Dinama koji je možda bio i ključan u borbi za titulu prvaka

Derbi 33. kola SuperSport HNL-a između Rijeke i Dinama odlučio je na Rujevici Arber Hoxha golom u 89. minuti i veliku pobjedu Modrih 2:1.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Očekivano, Hoxha se našao u najboljoj momčad 33. kola SuperSport HNL po izboru SofaScorea (prosječna ocjena).

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

No, najveću ocjenu dobio je 18-godišnji igrač Osijeka Anton Matković koji je u pobjedi nad Lokomotivom 3:1 zabio dva gola. Riječ je o tinejdžeru kojeg prate i neki europski velikani.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Uz Matković su se u momčadi kola našla i dva njegova suigrača, strijelac jednog gola Ramon Mierez i Enis Čokaj koji je upisao asistenciju.

No, zanimljivo je spomenuti kako je najveći broj igrača u idealnoj momčadi dala momčad Slaven Belupa, čak petoricu! Za mnoge je to iznenađenje jer ipak je ovo kolo obilježio derbi na Rujevici!

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Podsjetimo, u sjajnoj utakmici Slaven Belupo nadigrao je Gorice 4:1 uz dodatak kako su gosti poveli. Tako su se u idealnih 11 našli Ivan Sušak, Tomislav Božić, Bujar Pllana, Benedik Mioč i Mihail Caimacov.

Ostatak idealne momčadi čine Marco Pašalić (Rijeka) i Lamine Ba (Varaždin).