EMOTIVNI IVANOVIĆ

[VIDEO/FOTO] Crnogorac na klupi Crvene zvezde odgovorio bivšim sugrađanima: Moj dragi, lipi Splite...

03.01.2023 u 07:53

Bionic
Reading

Nakon 30 godina nekadašnji kapetan Jugoplastike Duško Ivanović, koji je u žutom dresu proveo tri sezone te osvojio dva naslova prvaka Europe (1989. i 1990. godine) pojavio se na službenoj utakmici na Gripama

Ovoga puta bilo je to u ulozi trenera Crvene zvezde u sklopu 13. kola AdmiralBet ABA lige. Pune Gripe dočekale su Crnogorca 'meke ruke' Duška Ivanovića skandiranjem i ovacijama, a klupski čelnici s poklonom - dresom Jugoplastike.

Emocija nije nedostajalo, ni s druge strane. Evo što je Duško Ivanović poručio Splićanima nakon utakmice koju je njegova momčad dobila 72-63.

'Moj dragi, lipi Splite, puno hvala, puno hvala za ovaj doček, puno hvala za sve one godine i divne trenutke što smo proveli skupa i što ste me vratili tridesetak godina unazad s punom dvoranom. Te tri godine su nezaboravne. Sportski svi sve znaju, ali kako smo se moja obitelj i ja osjećali u Splitu, to je nezaboravno. Osjećam Split kao moj grad', rekao je Ivanović.

  • +20
ABA liga: KK Split - KK Crvena zvezda, 2.1.2023. Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

Kratko je prokomentirao i utakmicu:

'Znao sam da će biti teško, Split ima atipičnu ekipu, svi igraju puno situacija jedan na jedan, agresivni su, borbeni. Nama je falilo prave borbe, imali smo previše izgubljenih lopti, dopustili previše ofenzivnih skokova.

Standings provided by Sofascore