TRIO ZA KAMPANJU

Jesu li ovo ljudi s kojima Kolinda juriša na Pantovčak?

07.08.2014 u 11:25

Bionic
Reading

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović grupirala je svoj tim za kampanju: riječ je o Tonćiju Kunjašiću, Miri Kovaču te Jadranki Jureško Kero

Tonći Kunjašić bio je u timu koji je zastupao Antu Gotovinu te je bio zadužen za kontakte s novinarima, a odnedavno ima tvrtku koja se bavi PR-om, a odgovoran je za susrete Grabar Kitarović - Gotovina, piše Jutarnji list

U timu je i Miro Kovač, međunarodni tajnik HDZ-a i vjerojatni šef kampanje. Treća je Jadranka Jureško Kero, dopisnica Večernjeg lista koja od 1999. živi u New Yorku sa suprugom Domagojem Kerom, bivšim generalnim konzulom.


U ekipi koju formira Kolinda Grabar Kitarović je i Milijan Vaso Brkić, glavni tajnik HDZ-a i najpouzdaniji suradnik Tomislava Karamarka. Ovdje je još Oleg Butković, gradonačelnik Novog Vinodolskog.

Podsjetimo, predsjednička kandidatkinja HDZ-a, iako službena kampanja još nije počela, intenzivirala je svoje aktivnosti. Tako je posljednjih dana bila na sinjskoj Alci, posjetila je tunogojilište generala Gotovine te je u Kninu prisustvovala obilježavanju 19. godišnjice Vojno-redarstvene akcije Oluje.

Više pročitajte ovdje