IZA ZATVORENIH VRATA

Koga je Plenkovićeva vlada postavila u prve komisije?

03.11.2016 u 15:05

Bionic
Reading

Mostov ministar pravosuđa Ante Šprlje imenovan je predsjednikom Komisije za odnose s vjerskim zajednicama. Članovi su komisije ministri Davor Ivo Stier, Tomislav Ćorić, Ivan Kovačić, Zdravko Marić, Pavo Barišić i Nina Obuljen Koržinek

Na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlada je u Povjerenstvo za upravljanje strateškim trgovačkim društvima imenovala ministra financija Zdravka Marića, ministricu gospodarstva Martinu Dalić, ministra pomorstva, pomorstva i infrastrukture Olega Butkovića, ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića i ministra rada i mirovinskoga sustava Tomislava Ćorića.

Ministar državne imovine Goran Marić određen je ministrom koji će sudjelovati u radu tog Povjerenstva.

Tomislav Jelić i Nives Milinković, kao predstavnici Ministarstva kulture, imenovani su članovima Povjerenstva za praćenje provedbe javne rasprave o prijedlogu izmjena programskih obveza Hrvatske radiotelevizije.

Vlada je danas izmijenila odluku o imenovanju Nacionalnog koordinatora za sudjelovanje RH u Inicijativi o suradnji Kine sa šesnaest država Srednje i Istočne Europe ('Kina + 16'). Razriješen je dosadašnji Nacionalni koordinator Leo Prelec, a nova je koordinatorica Zdravka Bušić.