PRIJATELJSKA VEZA

UNEX: Odvjetnik Šavorić nam je ured ustupio besplatno

24.05.2018 u 17:05

Bionic
Reading

Iz agencije Unex Grupa potvrdili su da su za potrebe snimanja promotivnog spota Andreja Plenkovića za kampanju 'Vjerodostojno' 2016. ured Odvjetničkog društva Šavorić dobili besplatno.

'Poslovni prostor kojeg koristi Odvjetničko društvo Šavorić i partneri, odabran je po kriteriju najadekvatnije i dostupne lokacije, snimanje se održavalo u neradnom danu, 15. kolovoza 2016.godine, a koja je odgovarala komunikacijskom konceptu, predložena od strane kreativnog tima agencije Unex Grupa.

Obzirom na naše poznanstvo sa gospodinom Šavorićem, agenciji Unex Grupa je učinjen ustupak i gratis korištenje poslovnih prostora u svrhu snimanja jednog od kadrova za potrebe oglašivačke kampanje', naveli su odgovoru iz agencije Unex za televiziju N1.

Navode da takvo postupanje nije neuobičajeno

Iz Unexa su poručili da HDZ nije sudjelovao u odabiru te lokacije, te je sukladno ugovorima podmirio sve obaveze i platio troškove predmetne kampanje agencijama Unex Grupa i Unex Media.

Spot ‘Vjerodostojno’ snimala je produkcijska kuća Esterhaus, a cjelokupni posao, uključujući i zakup medijskog prostora za HDZ je radila agencija UNEX. Agencija je, kažu u HDZ-u, organizirala je i lokacije snimanja izbornog spota.

  • +9
Andrej Plenković daje izjave nakon sastanka Kluba zastupnika HDZ-a Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX