PRAVA JESEN

Za vikend ljepše, u ponedjeljak opet kiša

15.10.2015 u 10:14

Bionic
Reading

U petak promjenjivo oblačno uz povremena sunčana razdoblja. Još uvijek nestabilno pa će mjestimice biti moguća kratkotrajna kiša, na južnom Jadranu i poneki pljusak. U unutrašnjosti ujutro moguća mjestimična magla. U unutrašnjosti vjetar slab, a na Jadranu će puhat slab jugozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 7 do 12, a na Jadranu od 13 do 18°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 15 do 20, a na Jadranu od 17 do 22°C.

U subotu posvuda djelomice sunčano. Još će mjestimice biti promjenjive naoblake, a tek ponegdje može pasti poneka kap kiše. U unutrašnjosti je ujutro moguća mjestimična magla. U unutrašnjosti vjetar slab, a na Jadranu će puhat slab jugozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 6 do 11, a na Jadranu od 11 do 16°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 14 do 19, a na Jadranu od 17 do 22°C.

U nedjelju djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Poslijepodne i navečer sa zapada prolazno naoblačenje, a moguća je i kiša ili lokalni pljuskovi, najprije na zapadu, a u noći posvuda. U unutrašnjosti vjetar slab, a na Jadranu će puhat slab sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 7 do 11, a na Jadranu od 13 do 18°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 15 do 19, a na Jadranu od 18 do 23°C.

U ponedjeljak tijekom noći i jutra posvuda oblačno uz mjestimičnu kišu ili pljuskove. Već tijekom prijepodneva u većini krajeva očekuje se postupno razvedravanje.

Prema trenutnim prognostičkim materijalima u nastavku tjedna očekuje se stabilnije i suho vrijeme. Na Jadranu sunčanije.