laskavo bez greške

Bob nikada ne izlazi iz mode, a ovo su najbolje verzije ako imate okruglo lice

27.04.2024 u 18:46

Bionic
Reading

Bob je vladao posljednjih nekoliko godina, ali ne pokazuje znakove usporavanja popularnosti ni u 2024. godini. Pristaje svakom obliku lica, a kada je riječ o onom okruglom, ove njegove verzije su savršeno laskave

Bob je vrlo chic, u to nema sumnje, no ponekad se čini popriličnim zadatkom odabrati najbolju verziju. Od hidroboba do talijanskog, pa čak i old money boba, izbora ne nedostaje, ali kako znati koji je stil najbolji za vas? Pa, jedan od načina je definiranje oblika lica, jer tada je puno lakše znati koja vam frizura pristaje.

Ako imate okruglo lice, bob je odličan izbor jer ga lijepo uokviruje, ali to ovisi o dužini, obliku i stilu. Kada je riječ o frizurama za okruglo lice, s ovih pet nećete pogriješiti.

Bob s bočnim razdjeljkom

Onima koji više vole ravnu kosu duboki razdjeljak sa strane s oštrim trokutasto oblikovanim bobom vizualno će izduljiti okruglo lice. Prilikom oblikovanja ovog boba dobro je prije sušenja kose nanijeti pjenu za oblikovanje jer će zaštititi kosu od toplinskog stiliziranja, ali je istovremeno zagladiti i dati joj sjaj. Uz to, ove sezone su hit razdjeljci na stranu, tako da je ova frizura itekako u trendu.

Kitty cut bob

Kitty cut ili kragna bob, kako se ova frizura još naziva, nevjerojatno izdužuje okruglo lice jer ga uokviruje. U kombinaciji sa suptilnom slojevitošću i širokim rubom koji se otvara oko očiju dat će prizvuk sedamdesetih, a one su u trendu ove sezone.

Asimetrični bob

Asimetrični bob nevjerojatno dobro pristaje okruglim oblicima lica, posebno kada je u pitanju prirodno kovrčava kosa. Naime za nju je lagani asimetrični bob fantastičan jer daje puno volumena i dobru definiciju kovrča. Ovaj stil također odlično funkcionira s valovitom kosom i stvarno pomaže u definiranju oblika lica kako bi se postigao chic uglađeni završetak.

Francuski bob

Brojni frizeri složit će se da je francuski bob jedan od najljepših oblika kada su u pitanju okruglo oblikovana lica. Ovaj stil je ravnih linija i gotovo je cijeli jedne dužine s blagim stupnjevanjem na vanjskom rubu, što pomaže izdužiti lice. Obično ima kovrče ili lagane valove pa svakako obratite pažnju da ih lijepo stilizirate kako bi izgledale prirodno i razigrano.

Box bob

Box bob također može biti odličan izbor. Ova oštra frizura stvara lijep kontrast za okrugla lica i uvijek izgleda tako chic. Trik za dobro stiliziranje je da cijeli bob bude u jednoj duljini s jednostavnim srednjim ili bočnim razdjeljkom.