VANESSA HUDGENS

Tijelo iz snova: Slavna brineta pohvalila se trbušnjacima na kojima bi joj svatko pozavidio

04.08.2020 u 12:09

Bionic
Reading

Vanessa Hudgens, mlada ljepotica koju znamo iz filmskog serijala 'High School Musical' za tinejdžere, poznata je po svom zdravom načinu života koji uključuje redovitu tjelovježbu i uravnoteženoj prehrani

Glumica i pjevačica Vanessa Hudgens redovita je na društvenim mrežama gdje ima veliki broj fanova pa ih je ponovno razveselila objavom s plaže.

Tamnokosa Amerikanka egzotične ljepote pohvalila se zavidnom figurom pokazavši kako je u top formi usprkos globalnoj pandemiji zbog koje su se stanovnici Kalifornije povukli u karantenu.

Mlada zvijezda nije se opustila ni u izolaciji pa je vrijeme kratila vježbajući pilates i jogu, uz redovite šetnje pored oceana.

Odjevena u bikini, pareo i košulju, Vanessa je pokazala impresivne trbušnjake za što je dobila samo brojne komplimente svojih vjernih obožavatelja.

'Prelijepa', 'Divno izgledaš', 'Kraljica', zasuli su pohvalama 31-godišnju ljepoticu na njezinom Instagram profilu.

Inače, teen franšiza HSM je doživjela tri nastavka, a osim Vanesse i Ashley Tisdale, lansirala je u zvjezdanu orbitu i glumca Zaca Efrona, tadašnjeg Vanessinog dečka.

Par je prekinuo nakon dugogodišnje veze iznenadivši mnoge, nakon čega je Vanessa pronašla sreću s glumcem Austinom Butlerom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

A moment in time.

Objavu dijeli 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens)

Ipak, iako su godinama slovili kao savršen par, nakon devet godina objavili su u siječnju kako više nisu skupa.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

✨✨

Objavu dijeli 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens)