ZNA NURIA ROCA

Uzorak koji obožava i Kate Middleton ima jak anti-age efekt; evo kako ga nositi

06.09.2023 u 12:51

Bionic
Reading

Modne kombinacije za prijelazni period godine, kad nije dovoljno hladno za baloner ili jaknu, zahtijevaju domišljatost i kreativnost, a uvijek sjajno odjevena Španjolka Nuria Roca dala je odličan primjer

Poznata voditeljica, glumica i radijska spikerica s diplomom iz arhitekture briljira svojim modnim izborima, a svoj je odličan smisao za modu pokazala i u divnoj jesenskoj kombinaciji za koju je dobila brojne pohvale.

Šarmantne pruge omiljeni su uzorak mnogih fashionistica, a ovaj dezen ima još jednu dobru stranu - skida godine u trenu.

Nikakvo čudo da ga obožavaju poznate trendseterice poput Kate Middleton, a ona je često nosila komade sa chic prugicama, za što je dobila pregršt komplimenata.

  • +9
Oversized crni sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Sličnoj je modnoj formuli pribjegla i 51-godišnja Nurica Roca, brineta sa sjajnim osjećajem za modu, pa je s puno stila kombinirala majicu na sitne pruge sa sakoom i trapericama od tamnog denima.

Ovaj jednostavan, a tako efektan look odlična je ideja za prohladna jesenska jutra te ima i jak anti-age efekt.

Pomlađujući stajling koji nije teško osmisliti izgleda zbilja fantastično i prikladan je za mnoge prigode, od poslovnih pa do večernjih.

Idealan je kada želimo biti sigurni da imamo elegantan i udoban outfit, ali nam nedostaje inspiracije.

Mladenačka frizura s blagim valovima i decentan make up, koji ističe preplanuli ten, zaokružili su ovaj fantastičan look s kojim nema greške.