NAKLON I MIG

Ovo je potez Baby Lasagne na kraju nastupa kojim je ponovo sve oduševio

08.05.2024 u 08:56

Bionic
Reading

O nastupu Baby Lasagne, hrvatskog predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu, priča se i dalje. Nakon što je, sasvim opravdano i zasluženo prošao u finale, na red je došlo i 'seciranje' njegovog nastupa, a jedan detalj oduševio je mnoge

Malo je reći da je Baby Lasagna sinoć rasturio u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, koji se održava u švedskom Malmöu. Njegov nastup nije samo raspametio milijune gledatelja, koji su sve pratili putem malih ekrana, nego i sve one koji su se zatekli u Malmö Areni na ovogodišnjem Eurosongu.

Doslovce od prvih taktova 'Rim Tim Tagi Dim' zavladalo je opće ludilo u dvorani kojom su se orili stihovi našeg predstavnika, a uz pomoć upaljenih mobitela odradili su i već dobro nam znanu koreografiju Marka Purišića i njegove ekipe.

No, ono čime je na kraju Baby Lasagna u potpunosti raspametio sve bio je trenutak kada je završio svoj nastup i samo kako on zna namignuo u kameru, slatko se nasmiješio i lagano naklonio.

OVO JE NEVJEROJATNO

Ludilo u Malmöu: Pogledajte što se događalo u press centru tijekom nastupa Baby Lasagne

Pogledaj galeriju

Time je dobio još više simpatija javnosti koja ga već smatra glavnim favoritom ovogodišnjeg Eurosonga.

Kada je riječ o reakcijama, one se i dalje ne stišavaju, a svi su složni u jednom - Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna, 'rasturio' je nastupajući sedmi u prvoj polufinalnoj večeri ovogodišnjeg Eurosonga, a sada je već jasno kao dan da će samo finale biti vjerojatno najgledanije ikad.

  • +4
Baby Lasagna - polufinale Eurosonga Izvor: Promo fotografije / Autor: Alma-Bengtsson

Nakon vrhunskih sportaša sada je i jednom glazbeniku uspjelo ujediniti Hrvatsku, a sjetimo se samo da je Marko Purišić bio tek rezerva za nastup na Dori.