zadovoljna je

Emilija Kokić o nastupu Baby Lasagne: 'Iskočio je u odnosu na druge, sve je kako treba biti'

08.05.2024 u 08:35

Bionic
Reading

Baby Lasagna sinoć je cijelu Hrvatsku učinio ponosnom. Prošao je u finale ovogodišnjeg Eurosonga svojim samouvjerenim i energičnim nastupom i pokazao još jednom zašto je favorit za pobjednika. Ubrzo su se oglasili brojni poznati s domaće scene, a mi smo razgovarali s jedinom hrvatskom pobjednicom u povijesti Eurosonga

'Od prvog trenutka kad se pojavio na Dori izgledalo mi je da je netko to osmislio od glave do repa, onako kako treba, s dobrim rifom, ritmom, catchy refrenom, stage presenceom, načinom na koji je donio energiju, načinom na koji je povezao etno vizualni identitet s urbanim rokerskim. Sve je zaokruženo i sve ima smisla, sve je kako treba biti', rekla nam je Emilija Kokić i nastavila:

'Ono što me fascinira je to što je cijeli tim dao svoj maksimum. Što će se dalje dogoditi, nije u njegovim rukama. Teško je biti objektivan, ali naravno navijam za njega. I stvarno mi se čini da je iskočio u odnosu na druge. Od performansa, vizualnog dojma, tog šašavog koreografskog dijela s cupkanjem. Vrlo lako se svatko uključi i uživa u tome. Sve je za svaku pohvalu', poručila je pjevačica koja je Eurosong pratila iz svog novog zadarskog doma.

Otkrila nam je kako su ona i suprug Miljenko Kokot sve zapisivali i da je ona pogodila osam izvođača koji su se našli u finalu.

čeka se polufinale

Malmö pun hrvatskih zastava: Luda navijačka atmosfera, svima je na umu Baby Lasagna

Pogledaj galeriju

Emilija je usred najveće euforije Baby Lasagni poslala poruku podrške putem Facebooka. 'Rock me, Baby Lasagna! Sretno večeras, držim palčeve da uđeš u finale, sigurna sam da hoćeš. Mijau back, sretno!' poručila je u videu.

  • +3
Baby Lasagna na pozornici Eurosonga Izvor: Profimedia / Autor: Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia