GODINE MU IDU U PRILOG

Još uvijek se ima čime pohvaliti: David Beckham pokazao isklesani, tetovirani torzo i bacio obožavateljice u trans

19.04.2022 u 14:02

Bionic
Reading

Nekadašnji engleski nogometaš David Beckham u vrijeme svoje karijere mamio je uzdahe diljem svijeta i bio tiha patnja brojnim ženama. Godine mu, čini se, idu u prilog jer se i dalje ima čime pohvaliti

Za Davida Beckhama definitivno vrijedi ona da muškarcima godine idu u prilog. Pokazao je to najnovijom serijom fotografija koje je na Instagramu objavio njegov sin Cruz Beckham.

Otac i sin odvažili su se tijekom svog odmora na Floridi, isprobati avanturističko plivanje s morskim psima. Tom prilikom 17-godišnji Cruz snimio je oca u raznim pozama, a do izražaja je došao njegov istrenirani i istetovirani torzo. Dok je pozirao sa šilt kapom okrenutom naopako, u crvenim kupaćim gaćama, 46-godišnji Beckham mnoge je uspio zbuniti svojim godinama.

Naime, za razliku od brojnih sportaša koji se s godinama, nakon karijera opuste i zapuste svoj izgled, slavni Britanac nije jedan od njih. On i dalje radi na svom izgledu, a rezultati su očigledni.

Inače, protekli je vikend njegova supruga Victoria proslavila svoj 48. rođendan, a za tu prigodu obitelj je organizirala veliko slavlje u stilu 70-ih. Svi su se odjenuli inspirirani tim vremenom te partijali uz nekadašnje glazbene hitove do dugo u noć.

Vikend prije, najstariji sin Davida i Victorije Beckham, 23-godišnji Brooklyn oženio je bogatu američku nasljednicu Nicolu Peltz na njezinu imanju u Palm Beachu.

  • +43
Vjenčanje Nicole Peltz i Brooklyna Beckhama Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia