marko i elizabeta

Ljubavna priča Baby Lasagne: 'Za sve je kriv Instagram'

07.05.2024 u 20:59

Bionic
Reading

Glazbenik Baby Lasagna zaljubio se u Istrijanku Elizabetu Ružić već na prvom spoju, a tri godine nakon par je zaručen te gradi kuću, naravno, u Istri! Simpatični Marko ne krije koliko mu znači podrška lijepe djevojke, a njihova priča uistinu je 'moderna bajka'

'Elizabetin zaručnik', još je jedna od titula Marka Purišića, mladog glazbenika iz Umaga koji je u HRT-ovom dokumentarcu 'Ususret Eurosongu' otkrio mnoge skrivene talente - od vježbanja, kuhanja, pospremanja. Samozatajan mladić iz Umaga ne krije da za njegov uspjeh itekako zaslužna i simpatična Istrijanka Elizabeta koju je upoznao preko Instagrama!

Glazbenik Baby Lasagna i njegova zaručnicama zajedničkim su snagama stvorili vizualni identitet pjesme s kojom se danas poistovjećuju svi navijači zaraženi 'Rim Tim Tagi Dim' ritmom.

Iako macho frajeri ne slušaju savjete djevojaka, simpatični Marko je priznao da rado sluša savjete svoje djevojke koja je njegova najveća podrška: 'Sve ono vizualno što stoji iz Baby Lasagne, Elizabeta stoji iza toga. Ja vjerujem u njezin glazbeni ukus. Isto je završila školu za klavir.'

Elizabeta Ružić s Markom je u dugogodišnjoj vezi, a u svojim ju je izjavama 27-godišnji glazbenik naveliko uzdizao ne skrivajući koliku ulogu ima u njegovom životu. Ne skriva da bi 'Baby Lasagna' bez njezine pomoći bio tek 'baby', a prilikom pobjede na Dori mnoge je raznježila scena kada je uplakan glavu položio na njezino rame.

'Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu', otkrila je Elizabeta koja je bila nezadovoljna prvim spojem jer je mislila da nije ostavila dobar dojam na dečka koji joj se svidio.

'Ja ću biti topla majka, a Elizabeta će biti hladan otac', rekao je Marko otkrivši da se već razmišlja i o djeci, no prvo je na redu kuća u mjestu Kaštelir nedaleko od Poreča.

'Brodski pod nam je na stropu, a preko su grede', objasnio je pokazavši kuću, dok se Elizabeta našalila kako je Marko i pravi bauštelac: 'Marko se samo htio pohvalit da su mu sljedeća profesija nakon glazbe - građevinski poslovi.'

Shvativši da mu se sviđa građevina, Purišić je izrazio želju da se time i bavi, a pohvalio se i simpatičnom situacijom. Da uz Marka nikad neće biti gladna rekao je Elizabetinoj majci majstor s kojim je Purišić nedavno surađivao.

27-godišnja Elizabeta studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost, a bavi se video produkcijom i art fotografijom. Potpisuje kratkometražni film 'Ponekad je lakše ubiti nekoga drugoga', a 2022. s Markom je dobila nagradu za najbolji video na natječaju Moja.hr, natjecanju mladih kreativaca iz 20 županija i Grada Zagreba.

ODBROJAVANJE JE POČELO

Tabletići u Malmöu: Neobično izdanje Baby Lasagne na tirkiznom tepihu

Pogledaj galeriju