BRZA UTJEHA

Milijarder i vlasnik Tesla Motorsa ljubi bivšu Johhnya Deppa

17.01.2017 u 10:27

Bionic
Reading

Nakon što je prošlog tjedna finaliziran njezin razvod od Johhnyja Deppa kojeg je između ostalog optužila i za obiteljsko nasilje američka glumica u javnosti je viđena s 45-godišnjim američkim inžinjerom, milijarderom i vlasnikom Tesla Motorsa, Elonom Muskom koji iza sebe ima dva razvoda i petero djece.S posljednjom suprugom britanskom glumicom Talulah Riley vjenčao se i rastavio dva puta

Tek što je sudski okončan razvod s Johhnyjem Deppom 30-godišnja američka glumica Amber Heard pohvalila se prijateljima kako sad konačno može izaći u javnost s novim odabranikom Elonom Muskom. Naime, Amber i slavni milijarder te vlasnik jedne od trenutno najjačih američkih kompanija Tesla Motors zbližili su se još prije Božića.

Musk je prvu suprugu Justine Wilson upoznao još na fakultetu, a vjenčali su se 2000. godine, osam godina kasnije rastali. U braku su dobili šestoricu sinova, od kojih je najstariji umro kao novorođenče. Odmah nakon rastave započeo je vezu s britanskom glumicom Talulah Riley koju je oženio 2010., a dvije godine kasnije su se rastali.

Da priča bude zanimljivija ponovo su se vjenčali 2013., da bi Musk godinu kasnije opet pokrenuo rastavu, pa se predomislio. Konačno su se rastavili u listopadu prošle godine.

Space Family

A photo posted by Talulah Riley (@talulahrm) on

Monaco!!

A photo posted by Talulah Riley (@talulahrm) on