baš u njegovom stilu

Pogledajte izbliza: Otkriveni detalji spektakularnog kostima Baby Lasagne

06.05.2024 u 11:07

Bionic
Reading

Dizajnerica Antonija Bučić u videu je prikazala sve detalje spektakularnog kostima napravljenog za Baby Lasagnu

Baby Lasagna u utorak će u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u Malmou ući u borbu za veliko finale sa svojim 'Rim Tim Tagi Dimom', a sada smo napokon dobili priliku saznati i sve detalje njegovog kostima.

Otkako je pobijedio na Dori, Marko Purišić postao je velika zvijezda i pravi miljenik nacije te se svaki njegov korak detaljno prati u javnosti. Svi su se tako imali prilike upoznati s njegovom ljubavi prema mačkama, jedinstvenom modnom izričaju te favoriziranju spektakularnih kostima na pozornici.

Jedan takav imali smo prilike vidjeti i na tirkiznom tepihu kojim su prošetali svi natjecatelji, a sve detalje ovog veličanstvenog stajlinga otkrila je njegova dizajnerica.

Naime, Antonija Bučić na svom je Instagram profilu podijelila video u kojem (naravno, sa stihovima 'Rim Tim Tagi Dima' u pozadini) crta i šije komade za spektakularan kostim.

Time smo dobili jasnu predodžbu o svim njegovim detaljima - riječ je o briljantnom spoju zakovica i tabletića te efektnom kontrastu crne, bijele i crvene, u kojem je Baby Lasagna plijenio poglede na tirkiznom tepihu. Što nas tek čeka u polufinalu...

  • +9
Baby Lasagna Izvor: Profimedia / Autor: Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia