RUBEN VAN GUCHT

Počele su pripreme za dolazak bebe: Suprug Blanke Vlašić pohvalio se prvim darovima za sina

25.06.2022 u 16:41

Bionic
Reading

Da će od rođenja raditi na tome da i njihov sin krene njihovim stopama i da ga zaludi sport, pokazao je na Instagramu belgijski sportski novinar Ruben Van Gucht koji sa Blankom Vlašić željno iščekuje njegovo rođenje krajem 2022. godine

Belgijski sportski novinar Ruben Van Gucht pohvalio se na svom Instagram profilu kako je za svog malog nasljednika već počeo kupovati zanimljive poklone, a među prvima je bicikl.

Suprug naše bivše atletičarke Blanke Vlašić, koji je u Belgiji poznat kao strastveni biciklist, odabrao je najbolji poklon za svog sina, koji bi na svijet trebao doći krajem godine.

'Izvrstan poklon za našeg sina. Definitivno ćemo mu dati neke biciklističke motivacije. Je li tako Blanka Vlašić?', stoji pored fotografije na kojoj Van Gucht, u odijelu i bijelim tenisicama, pozira s malim plavim ride-a-bikeom, kojeg najmlađi posebno vole jer nema pedale te se moraju naučiti od početka na održavanje ravnoteže.

  • +2
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Osim bicikla, prije nekoliko dana je sportski novinar pokazao da su odabrali i jaje autosjedalicu, u kojoj će njihov sin biti najsigurniji od prvih dana.

To su tek prvi pokloni za prvo dijete Blanke Vlašić, a ne sumnjamo da će ga stričevi, djed i baka Vlašić itekako razmaziti.