okrugli rođendan

Svi je obožavaju: Ovako su prijatelji čestitali 50. rođendan Victoriji Beckham

19.04.2024 u 08:44

Bionic
Reading

'Victoria Beckham često se čini kao introvert, no zapravo je ekstrovert', rekla je jednom prilikom Eva Longoria opisujući svoju blisku prijateljicu. U dokumentarcu o obitelji doznali smo zašto je svima toliko draga, a njezine su izjave ubrzo postale viralne

Zvuči nevjerojatno, ali je tako - Victoria Beckham 17. travnja proslavila je 50. rođendan! Šarmantna Britanka koja je karijeru započela kao jedna od članica uspješnog girl banda Spice Girls ubrzo je postala jedna od najuspješnijih modnih dizajnerica, a čitava obitelj Beckham jedna je od najpoznatijih i najuspješnijih u svijetu showbusinessa.

U svijetu poznatih i slavnih Victoria je stekla brojne prijatelje i prijateljice koje su joj jučer poželjele najljepše rođendanske želje.

Životni putevi popularne Beckhamice i Eve Longorije isprepleli su se 2007., kada je Eva bila u braku s Davidovim prijateljem Tonyjem Parkerom, a iako su se Eva i Parker rastali, Victoria i popularna glumica ostale su bliske prijateljice.

'Sretan rođendan, moja lijepa sestro! Tako sam sretna što te imam u svom životu. Tvoje prijateljstvo, odanost, ljepota i humor su beskrajni! Voljela bih da svi imaju najboljeg prijatelja poput tebe. Želim ti svu sreću svijeta danas i uvijek! Volim te', napisala je Longoria na Instagramu uz dvije fotografije sa slavljenicom.

Uz Longoriju, čestitkama se pridružila Kim Kardashian, koja je više puta istaknula koliko cijeni 50-godišnju Britanku. Napisala je kako smatra da nitko nije toliko duhovit i glamurozan kao Victoria te podijelila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija s brojnih druženja.

Emotivan je bio i David te je supruzi pripremio video kompilaciju zajedničkih trenutaka napisavši: ''Sretan rođendan mojoj prelijepoj ženi... Dok ulaziš u ovaj rođendan, trebaš se osvrnuti i biti ponosna na ono što si postigla i ono što si izgradila, Posh Spice, poslovna žena i, naravno, udaja za engleskog kapetana 😂 Ali najveći uspjeh su tvoja djeca, ti ih vodiš, voliš ih i podučavaš ih... Oni te vole neopisivo, svi te toliko volimo. Imaj poseban dan, zaslužuješ sve.'

'Sretan rođendan mojoj prekrasnoj svekrvi! Volim te puno i volim biti tvoj plesni partner zauvijek', napisala je Nicola Peltz Beckham, supruga najstarijeg sina popularnog para Beckham.

  • +2
Obitelj Beckham proslavila Uskrs Izvor: Profimedia / Autor: B4859 / Avalon / Profimedia