inovativna kazna

Čelnici Rome zbog loših rezultata kažnjavaju igrače; na udaru se našao i naš mladi reprezentativac

09.12.2018 u 22:09

Bionic
Reading

Nogometaši Rome su u posljednje četiri utakmice u svim natjecanjima ostvarili dva remija i dva poraza. 'Vučica' igra loše te su čelnici kluba odlučili disciplinirati igrače na pomalo neobičan način

Posljednje u nizu razočaranja nogometaši Rome svojim su navijačima upriličili u 15. kolu Serie A na gostovanju kod Cagliarija.

Utakmica je završila 2:2, no način na koji je Roma izgubila pobjedu toliko je razljutio čelnike kluba i samog trenera Eusebija di Francesca da su odlučili disciplinski kazniti igrače. Nikome još nije jasno kako je Roma uspjela 'prosuti' vodstvo 2:0 jer s čak dva igrača više u 95. minuti primila gol za 2:2 i ostala bez pobjede!

Zbog svega toga čelnici Rome odlučili su igrače za kaznu 'zaključati' u klupskom trening-kampu, a tamo će ostati do srijede navečer i utakmice Lige prvaka protiv Viktorije Plzen!

U kazni su svi igrači, bez obzira jesu li bili u kadru za utakmicu protiv Cagliarija i jesu li u konkurenciji za onu protiv Viktorije. Zajedno s njima je i mladi hrvatski reprezentativac Ante Ćorić koji i dalje strpljivo čeka svoju priliku. No, bez obzira na minimalnu minutažu i Ćorić je član momčadi te mora odraditi kaznu!

  • +9
Ante Ćorić Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Realno, u kampu im neće ništa nedostajati, osim malo - slobode...

Kako će se ovo odraziti na igrače tek treba vidjeti, a utakmica s Viktorijom neće biti nikakvo mjerilo jer Roma je već ranije osigurala plasman u osminu finala Lige prvaka.