DRAMA U MSGU

Knicksi udvostručili vodstvo u seriji; Brunson nakon ozljede preokrenuo utakmicu

09.05.2024 u 08:55

Bionic
Reading

Nakon rasprodanog Madison Square Gardena, serija se seli u Indianapolis

New York Knicksi pobijedili su Indiana Pacerse rezultatom 130:121 i udvostručili vodstvo u seriji te je sada 2:0. Nakon ozljede u prvom dijelu utakmice, Jalen Brunson se vratio na zagrijavanje prije treće četvrtine i izazvao eksploziju ovacija u MSG-u. U 24 minuta igre upisao je 29 koševa, četiri asistencije, dvije ukradene lopte i jedan skok. OG Anunoby je zabio 28 koševa prije nego što je napustio teren u trećoj četvrtini zbog ozljede lijeve tetive.

Bitno je naglasiti da su Knicksi vodili 24:17 kada Brunson izlazi iz igre zbog ozljede, no da ulaze u drugo poluvrijeme u deficitu od 10 razlike, 73:63 te da Jalen ponovno preokreće utakmicu u korist domaće ekipe.

Knicksi već igraju bez Mitchella Robinsona, koji će izostati najmanje šest tjedana nakon što je pogoršao ozljedu lijevog gležnja u prvoj utakmici, i Juliusa Randlea, koji je izvan sezone zbog ozljede desnog ramena zadobivene u siječnju.

Donte DiVincenzo postigao je 28 poena, dok su Josh Hart (19 poena, 15 skokova) i Isaiah Hartenstein (14 poena, 12 skokova) ostvarili double-double učinak za Knickse.

Uvjerljivo najbolji igrač Indiana Pacersa je sinoć bio Tyrese Haliburton, koji je upisao 34 poena sa šest skokova i devet asistencija. Obi Toppin upisao je 20 koševa kojima je pridodao tri skoka i jednu asistenciju.

Treća utakmica je na rasporedu u noći s petka na subotu te je preostalo vidjeti mogu li Pacersi kod kuće izjednačiti seriju.

Cup tree provided by Sofascore