DAMJAN NA RUJEVICI

Odličan posao Rijeke: Đoković će napokon zaigrati u Hrvatskoj!

20.06.2017 u 10:37

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaš Damjan Đoković koji je francuskim medijima bio atraktivan zbog svog prezimena dok je igrao za Gazelec Ajaccio potpisao je za Rijeku i po prvi put će zaigrati u MAXtv Prvoj ligi sljedeće sezone...

Naš 27-godišnji veznjak koji je odrastao u Nizozemskoj gdje je prošao nogometne škole Den Haaga, Excelsiora i Rotterdama u karijeri je pojaviše nastupao u talijanskoj drugi ligi, u dresu Monze, Cesene, Livorna i Spezije, a bio je i član Gazeleca u sezoni u kojoj je klub nastupao u prvoj francuskoj ligi te je zabio dva pogotka.

Đoković koji je Francuzima bio zanimljiv zbog prezimena istovjetnog slavnom srpskom tenisaču nikad nije nastupao u MAXtv Prvoj ligi, ali to će se promijeniti sljedeće sezone. Naime, potpisao je za Rijeku i pokušat će dostojno zamijeniti Franka Andrijaševića koji je na izlaznim vratima kluba.

Đokovićev gol protiv Reimsa Autor: Youtube

'Dolazim u klub kojega sam u zadnje vrijeme intenzivnije pratio jer su kao ekipa napravili povijesan rezultat. Kada sam bio u Speziji malo sam se bolje upoznao s Rijekom. Kako sam vidio kako se klub razvija, kako je ovo odlična baza za budućnost jako mi je drago da sam tu potpisao,' izjavio je Damjan pa dodao:

'Igrao sam za puno momčadi, vjerujem i nadam se da ću u Rijeci ostati duže i ostaviti dublji trag.'

Đokovićev gol protiv Nice Autor: Youtube