KAKVA SITUACIJA

Pogledajte ovo! Redar iznosio mališana, Boysi zviždali, a onda se zaletio igrač Dinama

27.04.2024 u 20:00

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama upisali su osmu prvenstvenu pobjedu u nizu, na gostovanju su pobijedili Varaždin 1:0, a zanimljiva scena se dogodila nakon utakmice

Podsjećamo, Dinamo je barem privremeno skočio na prvo mjesto ljestvice. Uz utakmicu više ima i jedan bod prednosti u odnosu na Rijeku koja će susret ovog kola odraditi u nedjelju kada gostuje kod Lokomotive. U Varaždinu je pogodak vrijedan tri boda postigao Gabriel Vidović u 46. minuti. S lijeve strane je utrčao prema sredini s loptom te je s ruba šesnaesterca pogodio suprotni kut za vodstvo Dinama.

  • +28
32. kolo SuperSport HNL-a, Varaždin - Dinamo Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak

Nakon utakmice igrači Dinama krenuli su pozdraviti svoje navijače, ali odjednom su BBB-i počeli zviždati i to jednom redaru koji je zgrabio dječačića od 6-7 godina, a koji je utrčao u teren kako bi proslavio pobjedu s Modrima.

Redar je reagirao profesionalno i energično, ali ipak je u pitanju bio dječačić. Zvižduci su se pojačali, a onda se Stefan Ristovski zaletio, uzeo mališana iz ruku redara i odveo ga suigračima gdje je klinac zajedno s njima slavio i dobio trenutak za pamćenje.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport