JOŠ AKO JE KAO OTAC

Ronaldinho bacio u trans Barcelonine navijače: Ovih će dana potpisati ugovor....

07.02.2023 u 18:42

Bionic
Reading

Joao de Assis Moreira, sin legendarnog brazilskog nogometaša Ronaldinha, prošao je probu u katalonskom klubu te bi ovih dana trebao potpisao ugovor s Barcelonom

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Brazilac Ronaldinho, ima se s čime pohvaliti.

Naime, njegov 17-godišnji sin Joao de Assis Moreira, poznatiji kao Joao Mendes, zadovoljio je na probi u katalonskom velikanu i ovih bi dana trebao potpisati ugovor s Barcelonom.

'Mogu potvrditi da će Joao potpisati za Barcelonu. Barcelona je oduvijek bila dio mog života i mog srca, a sada se ta priča nastavlja kroz mog sina'', rekao je Ronaldinho.

Inače, prije 15 godina slavni je Brazilac napustio Barcelonu, klub u kojem je, može se reći, svijet nogometa podigao na jedan viši nivo, te prešao u Milan.

Svojim potezima, driblinzima, ali i osmijehom, očarao je mnoge i inspirirao milijune mladih nogometaša, a mnogi ga svrstavaju u red najvećih nogometaša u povijesti.

Igrajući u Barceloni postao je najbolji nogometaš svijeta 2004. i 2005. godine. S Kataloncima je osvojio dva naslova španjolskog prvaka i jednu Ligu prvaka, dok je s Brazilom bio svjetski prvak 2002. godine.