poput pidžame

Savršen spoj beskrajne udobnosti i chic dizajna: Ove hlače nosit ćete iznova i iznova

07.05.2024 u 06:00

Bionic
Reading

Pidžama hlače najnoviji su trend koji sve više dominira modnom scenom i osvaja laskavim dizajnom dugih prugica te iznimnom udobnošću

I ovog ljeta modni svijet naglasak će staviti na udobnost i prozračne materijale, ali osim klasičnih torbica od rafije, ravnih sandala i lanenih hlača, oslonite se na još jedan dobrodošao trend i najbolju alternativu trapericama.

Naime ove sezone bit će vrlo popularne tzv. pidžama hlače, toliko besprijekorno udobne da gotovo da nemaju konkurenciju kada je riječ o beskompromisno ležernom stilu, ali i nevjerojatnoj sposobnosti vizualnog izduživanja nogu.

Možete ih nositi od kuće, preko plaže, pa sve do gradskih ulica te stilizirati niz chic stajlinga, jer riječ je o iznimno svestranom komadu. Naime, osim što osvajaju udobnošću zbog širokog kroja i prozračnog pamuka u kojem će koža moći disati, lako ćete ih spojiti s gotovo bilo čime u ormaru.

Primjerice, ako želite elegantan stajling, birajte pidžama hlače s tankim prugama u neutralnim bojama i spojite ih s košuljama ili lanenim bluzama.

S druge strane, ako želite posve cool ljetni stajling ulične mode, računajte na spoj nekog od mnogobrojnih efektnih modela ovih udobnih hlača s majicama kratkih rukava ili popularnim bijelim potkošuljama.

Iako je riječ o iznimno ležernom komadu, ovaj trend usvojili su i luksuzni brendovi poput Totemea, Alberte Ferretti, Louis Vuittona i The Rowa, a široku ponudu pidžama hlača donose i high street modne trgovine poput Zare, H&M-a i Manga.

  • +4
Pidžama hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: PROMO