nedodirljiv na kladionicama

Dobra energija i odličan nastup: Baby Lasagni narasle šanse za pobjedu

07.05.2024 u 12:32

Bionic
Reading

Naš predstavnik na Eurosongu odradio je fantastičan posao na jednoj od najpoznatijih svjetskih glazbenih pozornica tijekom generalnih proba kada su okupljeni uzvikivali njegovo ime i plesali. Večeras će Hrvatsku dovesti do finalne večeri prestižnog glazbenog natjecanja

Svojom zaraznom energijom i uvjerljivim nastupom Baby Lasagna osvojio je sve, i mlado i staro. O njegovom pristojnom i sramežljivom ponašanju brojni strani blogeri danima pišu, a nakon jučernjašnje generalne probe mete sve pred sobom na eurovizijskim kladionicama te je skočio na 31% za pobjedu na Eurosongu.

Iza njega je Švicarac Nemo s 16% i Talijanka Angelina Mango s pjesmom 'La noia' s 12% šanse. Nakon njih su Ukrajinke (9%), koje su dugo bile i favoritkinje, pjevačica iz Irske (6%), Nizozemac Joost s pjesmom 'Europapa' (5%), Slimane iz Francuske (4%)...

Fanovi smatraju da je hrvatski predstavnik vokalno napredovao od Dore. Snimku njegovog nastupa na Twitteru je podijelio i najpoznatiji eurovizijski portal Wiwibloggs. 'Ništa ne može zaustaviti Baby Lasagnu. Hrvatska je spremna ponijeti trofej kući', poručili su.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Baby Lasagna večeras nastupa sedmi po redu u prvoj polufinalnoj večeri koju prenosi Hrvatska radiotelevizija na Prvom programu.

EUFORIJA RASTE

Baby Lasagna stao na pozornicu Eurosonga: Pogledajte prizore s probe

Pogledaj galeriju