podrška u malmou

Tajči bodri Baby Lasagnu: 'Nadamo se da će Eurosong sljedeće godine biti u Zagrebu'

07.05.2024 u 10:21

Bionic
Reading

Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči, predstavljala je Jugoslaviju na 35. Eurosongu, koji se održao u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. S pjesmom 'Hajde da ludujemo' je završila na sedmom mjestu. Ovih dana je opet osjetila eurovizijski šušur nastupajući u klubu u središtu Malmoa po završetku večerašnjeg, prvog eurovizijskog polufinala u kojem nastupa Baby Lasagna

'Prvi put sam zapravo na Eurosongu koji nije u Zagrebu, baš sad kad se nadamo da će biti opet sljedeće godine u Zagrebu', rekla je Tatiana Cameron Tajči za Dnevnik Nove TV.

Pričala je o tome kakav je osjećaj nastupiti na Eurosongu i kroz što ljudi prolaze u takvim trenucima. Rekla je da je to prije svega velika odgovornost. Kaže 'fanovi te ponesu, želi se dati sve od sebe, želi se napraviti odličan plasman, a s druge strane zna se koliko je toga svega iza što se događa'. Smatra da se ne može uspoređivati tehnika i produkcija onog što je bilo prije 34 godine kad je ona nastupala i onog što je sada, 'tako da je sigurno i presing puno veći'. Drago joj je čuti da je Baby Lasagna smiren, 'jer smo napredovali i sad imamo alate i neke tehnike koje možemo primjenjivat'.

EUFORIJA RASTE

Baby Lasagna stao na pozornicu Eurosonga: Pogledajte prizore s probe

Pogledaj galeriju

Tajči je otkrila i kako se njoj sviđa pjesma 'Rim Tim Tagi Dim' i kakve su njezine nade u pobjedu našeg ovogodišnjeg predstavnika. Kazala je da se 'skroz nalazi u pjesmi, uključujući 'anxiety attack' i 'there's no coming back'. Pjesma joj je 'odlična i baš navija od srca'. Misli da je 'pjesma je već pobijedila, jer je Baby Lasagna osvojio tolika srca'. Drago joj je i 'što ima tako divnu energiju i želi da ta energija još više donese dobrih stvari'.

'(NE)SLOMLJENA'

Emotivna ispovijest zvijezde 90-ih: Tajči predstavila knjigu u Zagrebu

Pogledaj galeriju